October 2, 2014

‘ De umulige skjønnhetsstandardene som er nevnt i stykket

Hva Mayim Bialik Gets Feil uk

canada goose jakker herre For to dager siden skaffet skuespillerinne og nevrologer Mayim Bialik en oppgave for New York Times om feminisme, kulturen rundt oss og hennes egne opplevelser som skuespillerinne, som vi finner her. Tittelen, ‘Å være en feminist i Harvey Weinsteins verden’, høres kraftig ut som en feminist som kan styrke kvinner i den skummel verden vi lever i, hvor seksuelt overgrep er så vanlig er hva kom til meg canada goose jakker herre

canada goose jakke dame Men å lese gjennom stykket fikk meg til å forlate det kraftige bildet. Ulike blokker av hennes stykke brakte opp så mange problemer som moderne feminisme prøver å bekjempe. Jeg holdt på henne for å svare på tilbakeslaget, og det var et veldig skuffende svar, så her er det jeg fant problematisk i hennes oppgave. canada goose jakke dame

canada goose jakke ‘Og likevel har jeg også opplevd at jeg ikke er en’ perfekt ti ‘. Som en stolt feminist med lite lyst til kosthold, få plastikkirurgi eller leie en personlig trener, har jeg nesten ingen personlig erfaring med menn som spør meg til møter i hotellrommene deres. De offisielle byene i Hollywood som ikke representerer en umulig skjønnhetsstandard, har ‘luksus’ å bli oversett og, i mange tilfeller, ignorert av menn i makt med mindre vi kan få dem penger. ‘ canada goose jakke

canada goose herre Hun begynner med en opptak av ‘ikke å være en’ perfekt ti ‘, som fungerer som en segue i hennes’ Jeg ‘er ikke som andre kvinner’ trope. Før du utvider det, synes det nødvendig å forklare hvorfor ‘Jeg er ikke som andre kvinner’ -linjen er så skadelig. Alle har sett filmer der det er de nydelige, gjennomsnittlige, perfekte, populære jentene og da er det sjenert, vanskelig, nerdy, ikke så vakre jenter. De sistnevnte sammenligner seg ofte med de populære jentene, enten å sette seg ned eller pride seg på å ikke overholde. Samtidig ser de populære jentene vanligvis på de vanskeligste jentene og stoler seg på å være interessert i sminke, mote og shopping. Hva skjer her? Hver jente i denne situasjonen setter en annen jente på en eller annen måte. Bialik ser helt ned på kvinner som ‘diett, får plastikkirurgi eller ansetter en personlig trener’, og på en eller annen måte gjør de tingene er en enveis pass til ‘menn spør [kvinner] til møter i sine hotellrom.’ canada goose herre

canada goose dame Hvordan setter kvinner ned for slanking, plastikkirurgi eller å få en personlig trener som hjelper denne helt åpenbart forferdelige situasjonen? Er kvinner som gjør disse tingene mindre enn kvinner som ikke gjør det unnskyld dem å bli seksuelt overgrep? Nei, og absolutt ikke, det er ingen grunn til å unnskylde seksuelt overgrep. Skubbe avstanden mellom ‘vakre jenter’ og ‘plage jenter’ også presser videre fortellingen om ikke å tro kvinner som ikke er konvensjonelt attraktive når de er seksuelt overgrep. canada goose dame

canada goose salg Hun fortsetter, sier kvinner som ikke oppfyller skjønnhetsstandarder, har ‘luksus’ å bli overset og. ignorert av menn på makten. ‘Menn i kraft som sexuelt overgrep kvinner, gjør ikke seksuelt overgrep kvinner bare fordi. De gjør det fordi seksuelle overgrep handler om makt, ikke om utseende. Kanskje det er grunnen til at barn eller kvinner som ikke selv utsetter seg, er seksuelt overgrep over hele verden. https://www.canada-goose-jakker.com Skuespilleren Gabrielle Union chimed inn på Twitter med en påminnelse: canada goose salg

canada goose victoria parka Påminnelse. Jeg ble voldtatt på jobb på en Payless skohandel. Jeg hadde på lange tunika leggings så savner meg med ‘kle seg beskjedent’ dritt. Jeg har bestemt at mitt seksuelle selv er best reservert for private situasjoner med de jeg er mest intime med. Jeg klær beskjeden. Jeg handler ikke flørtende med menn som politikk. ‘ canada goose victoria parka

canada goose jakker dame Igjen nevner hun canada goose outlet-butikken i nærheten av meg slik at kvinner ser: ‘Jeg kle meg beskjeden.’ Måten de oppfører seg på: ‘Jeg handler ikke flørtende med menn som en politikk.’ Hvilken sammenheng har disse punktene med seksuelle overgrep? Å kle seg umåtelig og flørting, bør ikke føre til seksuelle overgrep. Selv om hun argumenterer senere, bør kvinner kunne kle seg og handle slik de vil, ‘vår verden er ikke perfekt’, og ifølge Bialik må kvinner stadig være på defensiv så snart vi er i trening Dette er flatt ut galt. Kvinner bør ikke må leve i en verden der vi må være på utkikk etter seksuelle overgrepere. canada goose jakker dame

canada goose Hennes avsluttende avsnitt, men forlot meg målløs: canada goose

canada goose norge ‘Og hvis jeg liker deg, er du ikke en perfekt 10, vet at det er folk der ute som vil finne deg fantastisk, uimotståelig og verdig oppmerksomhet, respekt og kjærlighet. Den beste delen er at du ikke trenger å gå til et hotellrom eller en avstøpningssofa for å finne dem. ‘ canada goose norge

canada goose victoria Det er alltid hyggelig å vite at det er mennesker som kan elske kvinner for mer enn hva som møter øynene. Hva er ikke hyggelig, er Bialiks implikasjon at kvinner som vil ha for å feire sin skjønnhet og attraktivitet går ut av deres måte å søke etter menn å anerkjenne sin skjønnhet og følgelig bli overgrepet. Det høres veldig ut som: ‘Vel, hvorfor gikk du inn på hotellrommet hans?’ og ‘Vel, hva hadde du på deg?’ som om kvinner canada goose outlet skal skylde på at de er angrepet. canada goose victoria

canada goose jakke herre Jeg kommer til å ende med en ekstra sitat fra hennes stykke: canada goose jakke herre

canada goose outlet ‘Men vi kan ikke være opptatt av kulturen vi lever i.’ canada goose outlet

canada goose trillium For første gang i stykket har hun rett. Kulturen vi lever i er et biprodukt av de patriarkalske verdiene som vårt samfunn har. Verdier som ‘kvinner er ment å bli sett’ og ikke hørt ‘og ‘kvinner hører hjemme på kjøkkenet.’ De umulige skjønnhetsstandardene som er nevnt i stykket, er et direkte biprodukt av disse verdiene. Det er ingen grunn til å sammenligne kvinner med andre kvinner eller å sette dem ned. I stedet for å være skare, vi burde begynne å gjenkjenne, konfrontere og endre verdiene som danner kulturen vi bor i. Vis kvinner som mer enn sexsymboler eller vakre ting. Feire smarte kvinner, vakre kvinner, vanskelig kvinner, sjenerte kvinner, unge kvinner, gamle kvinner, trans kvinner (alle kvinner, egentlig), og viktigst, tro dem når de deler sine historier og erfaringer med seksuelle overgrep canada goose trillium.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.