September 26, 2014

Jeg er mer kresen og spesifikk om de mørkere flekkene på

oversikt for rsmv2you

canada goose dame Som den andre kommentaren canada goose norge nettbutikk nevnt, har du mer definerende farger og elementer for å definere forgrunnen fra bakgrunnen. Dalen foran fjellet har ikke noen definerende elementer som ville gjøre forgrunnen til å virke nærmere eller mer skilt enn det skal være. Hvis du legger til noe definert gress, blomster, bergarter eller elementer du bare vil se canada goose jakke oslo nær forgrunnen, ville det gjøre det mye mer tydelig at de er separate canada goose outlet norge enheter. I motsetning til å legge til større elementer, vil trær eller en elv til området nederst til venstre bidra til å definere det mer fra forgrunnen. canada goose dame

canada goose herre Å ha klippekanter sammen med fjellets ansikt, gjør at det virker mer lagdelt og ikke bare et stort stykke. Ta for eksempel disse fjellene, selv om de er betydelig dekket av gress, har de fortsatt pause i dem for å vise steinete underside av gresslaget. canada goose herre

canada goose Stykket overordnet virker veldig mettet og unaturlig for et landskapsdel, med flere saturerte toner hjelper. Og det er veldig vanskelig å få riktig når det gjelder høydepunkter. Skyggene og det fjerne landskapet trenger mer gratis farger, nesten alle farger har noe element i deres gratis farger i høydepunktene eller skyggene for å understreke lysene og canada goose salg mørkene. er et flott verktøy for å finne fargene du leter etter når du arbeider med gratis farger, eller noen farger du er usikre på hvordan de fungerer sammen. canada goose

canada goose norge Naturen består av alle farger som arbeider ut av canada goose i norge hva lyskilden gir deg. Å sette maleriet inn i en ekte natur og fullt ut forstå hvordan lyset vil påvirke alle fargene og elementene er nøkkelen til å gjøre maleriet ser naturlig ut. Se på referanser hvis du prøver å male et bestemt landskap, og du bare vet ikke hvordan det skal se, google den tiden av dagen og den landskapsinnstillingen og se på eksempler på virkelige liv for å ta referanse eller inspirasjon fra for å forstå hvordan det vil se ut. canada goose norge

canada goose outlet Sammensetningen virker fin, du kan prøve å ha mer definerte elementer nærmere betrakteren, for å sortere oss til landskapet, for eksempel legge til en sti som kommer under oss, eller legg til et lag foran alt med litt nært gress for å ha kanskje oss på bakkenivå. Kanskje legge til flere ruiner canada goose norge nettbutikk ekte rundt veggen, vis at det var mer til slottet, og selv om alle disse mursteinene og steinene har falt dette hjørnet av det som en gang var der, er det fortsatt. En annen ting som ville hjelpe, er å legge til en person, noen til å gi oss en referanseramme, så vi vet fra seereperspektivet hvor stor eller liten alt er. Fuglene er en fin måte å gjøre dette på, men når de fleste ser en person, kan de umiddelbart klikke på ‘Åh, hvor stort alt dette er’. Må elske alle de tapte reisende som er fast i ekstravagante landskap hele tiden canada goose outlet

canada goose jakke herre Dette er mer min canada goose importør norge personlige mening, men pensel kan lage og bryte malerier. Folk kan lage ting i ms-maling eller bruke standardbørstene i photoshop, men å ha de riktige børstene for verktøyene du trenger, kan fremskynde prosessen din og spare deg frustrasjon for å prøve å tegne hundrevis av gressblader, trær eller steiner i et fjell. Min personlige favorittpakke er Kylebrush, har et mektig utvalg av landskapsbørster som alle gir deg din egen stil mens du gjør ting ser naturlig og profesjonelt ut. (Hvis du faktisk brukte kylebrush for dette stykket min unnskyldninger, har jeg gått gjennom alle penslene i sin pakke nylig, så kanskje ikke har gjenkjent dem). canada goose jakke herre

canada goose jakke Også, hvis jeg ønsket å bli kresen fra fjell og spesielt bygningsstykker, er det veldig definert. Å ha solide skygger understreker hvor stor eller solid et stykke er. Selv om en fjellkurver er det fortsatt veldig mye en definert linje der skyggen starter og lyset begynner. Og skyggen et fjellstøt er nesten alltid omfattende og konsekvent i forhold til mørke og farge. Jeg er mer kresen og spesifikk om de mørkere flekkene på fjellet i midten av stykket der lys ser ut til å skinne gjennom fjellet, det samme gjelder for slottet igjen. Hvis skyggen for fjellet er canada goose jakke like mørkt som det er slottet, bør man være like mørkt som fjellene, spesielt siden canada goose dunjakke det er nærmere seeren. Også det samme er skyggen for slottet nesten udefinert og samsvarer ikke med den unike formen du har gitt den, og den indre veggen ville enten være helt skyggelagt eller ha canada goose billig skyggen til venstre definert på den gitt belysningsplasseringen. Også drage skyggen skal være fremtredende et sted. Hvis det er et element som er nært nok til at fjellene støper en skygge fra den avstanden og høyden, så skal dragen vise seg et sted på bakken canada goose norge forhandler også, selv om det ble falmet eller spredt ut. Noe sånt som dette. (unnskyld de rå linjene, for lat for å få tablett ut) canada canada goose norge goose jakke

canada goose trillium Jeg liker virkelig det du har gjort med skyene, har en flytende fri essens for dem og ikke mye annet jeg kan si om dem. Don har virkelig mye annet å si, og jeg må jobbe om morgenen så håper noe av dette hjelper. Normalt ville jeg ikke kritisere go to these guys https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge så mye, men jeg tok tittelen som en morsom utfordring, og jeg elsker å snakke om landskap. Håper dette hjelper canada goose trillium.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.