July 6, 2014

Da han spiste to doble cheeseburgere og en milkshake

mannen går av halve vekten sin

canada goose dunjakke Han var ikke fornøyd med sin vekt og heller ikke hans leger. I tillegg til å ta medisiner for høyt blodtrykk og kolesterol, sa han at han var på banen for å bli diabetiker. canada goose dunjakke

Realiteten slo i januar 2006 på et Pittsburgh Steelers-spill. Novak hadde gått for å røyke en sigarett.

‘Vi gikk tilbake til våre seter, og jeg begynte å bli viklet,’ sier Novak. ‘Jeg følte meg ikke riktig, jeg begynte å svette. Jeg trodde ikke jeg ville få det på nytt. Mitt hjerte var å slå en million ganger i minuttet, jeg trodde jeg hadde et hjerteinfarkt. ‘

canada goose jakke oslo Novak sto mot en kald vegg for 20 minutter å få pusten. Heldigvis hadde han ikke et hjerteinfarkt, men han var så redd at tankene til familien hans begynte å løpe gjennom hans sinn. canada goose jakke oslo

canada goose norge ‘Mange ting gikk gjennom hodet mitt, om å si farvel til barna mine,’ sier Novak kvelende tilbake sine tårer. ‘Jeg fortalte min venn,’ Dette er det, jeg skal ikke gå i Toronto for å leve slik ikke lenger. ‘ canada goose outlet boston ‘ canada goose norge

canada goose norge nettbutikk Novak, som nærmet seg sin 40-årsdag, gjorde det gjennom fotballkampen. Da han spiste to doble cheeseburgere og en milkshake, begynte han å tenke over begrensningene av fedme og hvordan det hindret ham fra å leve et fullt liv. canada goose norge nettbutikk

Novak sa at den ekstra vekten holdt ham fra å sykle med barna sine. Han fryktet å gjøre noe fysisk som å klippe gresset, skyve snø eller bare flytte periode. Novak sier at selv sovende ble vanskelig.

‘Da jeg var stor, kunne jeg bare sove en vei, så jeg kunne støtte magen min,’ sier Novak. ‘Ryggene mine alltid skadet. Jeg kunne knapt sove og jeg husker alltid å være sliten.’

canada goose outlet norge Neste dag, novak utviklet sin egen spill plan og startet sin tap reise. canada goose outlet norge

Han begynte rett og slett ved å gå en kilometer om dagen og spise et lavt karbohydrat diett på 15 30 gram per dag.

canada goose norge nettbutikk ekte ‘Jeg gikk av min første 100 pund,’ sier han. ‘Gikk det av, en time om dagen. Jeg mistet 100 pund canada-goose-jakker i syv måneder.’ canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose salg Novak fortsatte å gå ned i vekt, og da han bygget opp utholdenheten, begynte han å jogge. Selv om han aldri hadde tilhørt et treningsstudio, ønsket han å innlemme styrketrening. Men den første gangen han gikk på treningsstudioet, ble han skremt av høy musikk og vektløftere. Han sier at han raskt gikk ut og prøvde noen andre steder til han endelig fant en klubb hvor han følte seg komfortabel. Se mer på hvordan Phill Novak fikk motivasjon til å gå ned i vekt. > To år senere har Novak mistet totalt 192 pund. I dag går han 30 til 40 miles i uken, jobber ut to til tre timer om dagen, gjør yoga om morgenen og klemmer i en push up når han får sjanse til å jobbe. canada goose salg

canada goose importør norge Nå opprettholder sin vekt på 195 pounds, sier Novak at han har laget en Canada livsstil forandring og sjelden tar en fridag fra trening. canada goose importør norge

canada goose i norge Likevel, han tar ikke all æren for sitt vekttap. Novak sier at han ikke kunne ha canada goose outlet gjort det uten støtte fra sin familie, som han takker for at han skal være egoistisk. canada goose i norge

canada goose norge forhandler ‘Jeg er så stolt av meg selv. For første gang i mitt liv,’ stråler Novak. ‘Foruten barna mine, [dette er] første gang jeg er stolt av meg selv.’ canada goose norge forhandler

canada goose billig Novak sier å miste vekten har økt tilliten sin, og fikk ham til å innse at han kan gjøre noe han sier til. Han sier at folk også behandler den andre og ikke lenger stirrer på ham. Faktisk, han nyter det faktum at Canada, som ikke har sett ham på en stund, bare gjenkjenner hans Pittsburgh-aksent canada goose billig.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.