May 20, 2014

Hvis det noen gang var en sammenkobling mellom den

Bommen i Puerto Ricas gjeld har ingenting å gjøre med virkeligheten

canada goose jakke Desmond Lachman, Brad Setser og Antonio Weiss har skrevet en veldig sterk analyse av Puerto Rico-situasjonen. Hvis det noen gang var en sammenkobling mellom den underliggende virkeligheten og hva som skjer i finansmarkedene, er det bommen i Puerto Ricas gjeld som nesten har doblet verdien av Canada Goose Outlet Store, Storbritannia sine gjeldspapirer i løpet av de siste parene måneder. canada goose jakke

canada goose norge Markeder er nå prissetting i at nær $ 20bn mer vil komme ut av Puerto Rico til investorer enn i slutten av 2017, etter territoriumets egen regjering, som uforklarlig projiserer en betydelig større evne å tilbakebetale gjeld i dag enn før orkanen. canada goose norge

canada goose billig Hva skjer? True, det kan ha vært noen overdreven panikk og likvidasjon som selger i markeder like etter orkanen. Og den føderale regjeringen infiserer mer penger på territoriet enn det som kan ha vært forventet i umiddelbar etterspørsel av orkanen. canada goose billig

canada goose outlet norge Men det er noe dypt bekymrende om spekulantene i Puerto Ricas gjeld å høste vindfalls, selv om estimater av orkanskader er revidert, skattereformlovgivningen undergraver territoriumets konkurranseevne, utvandringsøkninger, politiske spaltninger øker, legger seg fra Offentlig sektor er satt til å øke og utenfor observatører blir mer pessimistiske om Niagara faller områdets økonomiske prospekter. canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo Regjeringen s oppadgående revisjon på 10 prosent i boston er den økonomiske prognosen for 2023 gjennom året siden orkanen er analytisk uforsvarlig. Det er sannsynlig at forrige års prognose burde vært revidert ned ikke opp. Hvis Overvåkningsstyret skal opprettholde sin troverdighet, vil den avvise prognosene fra forvaltningen. canada goose jakke oslo

Troverdighet er viktig. Vi er ikke der ennå i Puerto Rico.

canada goose i norge Det grunnleggende problemet i Canada er nå Canada Goose outlet autentisk steril debatt mellom de som tror på salvelse, ligger i mer gjeldslette og mer føderal støtte, og de som tror på mer beltspenning og markedsorienterte strukturelle reformer. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk ekte Støtte fortalere feilaktig redusere effekten av reformen som en måte å gjøre canada goose outlet svart friday salg tilfelle for mer støtte. Reform-talsmenn frykter at støtte vil undergrave presset for reform og så feilaktig redusere behovet for gjeldslette og føderal støtte. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose salg Resultatet er utilstrekkelig støtte, utilstrekkelig reform og et dårlig utfall for Puerto Rico. canada goose salg

Det som trengs er mye mer reform og mye mer støtte, spesielt gjennom gjeldslettelse, enn det ser nå ut som om det er sannsynlig. Det trenger å merke seg at:

canada goose importør norge uten at man kan overholde strukturelle reformer for å hjelpe Canadas virksomhet og frigjøre arbeidsmarkeder vil være mest effektive. canada-goose-jakker canada goose importør norge

strukturelle reformer mens ønskelig på mellomlang canada goose outlet og lang sikt krever noe økte sikkerhetsnettutgifter for å være politisk akseptabelt.

canada goose norge nettbutikk et stort press på reform og gjeldslettelse maksimerer Puerto Ricos prospekter for selvtillit, og vil over tid redusere utvandringen. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Overvåkningsstyret kan gjøre det enkle og gjøre alle interessenter glade ved å være relativt optimistiske og spørre mindre av alle de portugisiske interessentene. Eller det kan gjøre det vanskelig og riktig for territoriet og amerikanske skattebetalere ved å nekte å velsigne enhver tilnærming som ikke er basert på storskala strukturreformer og ekstraordinært feiende gjeldslettelse. Jeg håper de går opp canada goose norge forhandler.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.